Напівтвердий сичужний сир виготовлений з незбираного коров`ячого молока за класичною технологією. Дозріває щонайменше 30 днів при температурі 14°C. До сиру додається пряна спеція – насіння чорнушки (Nigella L.), яке має приємний смак і аромат і володіє багатьма корисними властивостями. Сир має пікантний аромат і кремово жовтий колір з вкрапленнями чорних насінин.
Склад:
молоко коров´яче незбиране, закваска, сіль харчова, фермент сичужний.
Сир в "головах" 1,1-1,3 кг, ціна вказана за 1 кг
Напівтвердий сичужний сир виготовлений з незбираного коров`ячого молока за класичною технологією. Дозріває щонайменше 30 днів при температурі 14С. Має приємний запах і кремово жовтий колір. Сир з невеликими дірками і скоринкою натурального походження
Склад:
молоко коров´яче незбиране, закваска, сіль харчова, фермент сичужний.
Сир в "головах" 1,1-1,3 кг, ціна вказана за 1 кг
Напівтвердий сир з чорним кмином (чорнушкою) з м'яким пряним смаком. Дозріває щонайменше 14 днів при температурі 14°C
Склад:
молоко коров´яче незбиране, закваска, сіль харчова, фермент сичужний.
Сир в "головах" 1,1-1,3 кг, ціна вказана за 1 кг
Молодий сир без вираженого смаку , має пружну структуру
Склад:
молоко коров´яче незбиране, закваска, сіль харчова, фермент сичужний.
Сир в "головах" 1,1-1,3 кг, ціна вказана за 1 кг
Напвітвердий сир з м'яким вершковим смаком. Дозріває щонайменше 14 днів при температурі 14°C
Склад:
молоко коров´яче незбиране, закваска, сіль харчова, фермент сичужний.
Сир в "головах" 1,1-1,3 кг, ціна вказана за 1 кг
Особливо цінний тим, що при його виготовленні використовується молоко від корів, які випасаються на мальовничих прикарпатських пасовищах багатих на різноманіття трав. Головка сиру циліндричної форми, вагою біля кілограму, тонка кірка світло-жовтого кольору, м'якоть кремового кольору, тверда з ніжним трішки гострим смаком.